DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
2006

....21.6.06....jsou tu docela vedra pres den az +33 ve stinu tak chodime na delsi prochazku hned rano  a pak vecer. Dneska Jsem se potkal s  civavim kamosem Tinem foto      foto

....17.6.06...jsme jiz nekolik dni v Berline  foto , ale nic moc se nedeje a zazitky zadne. Panicek je marudek tak jsem vecne  u neho prilepeny a jen s panickou ven chodit nechci. Kdyz je to nutne vybenu jen pred barak udelam potrebu a uz vartuji u dveri a chci domu. Vcera me vzala panicka na voditko, ze se projdem, ale dopadlo to tak, ze me za sebou tahla jak kozu...

....3.6.06  jsme s paničkou na pár dní doma tak si užívám procházek s kámošem Argýskem..Argy ve středu odjede s jeho páníčkama na dovolenou tak se musíme užít a my s paničkou odjedem opět za několik málo dní do Berlina.   

 

....2.6.06  ....dnes slavím 2 narozeniny.

....20.5.- 31.5.06  jsme byli s paničkou v Berlině a zde jsou fotečky z jedné procházky.

....13.5.06  sobotní odpoledne venčení s Argýskem  potkali jsme Lukyho se kterým jsem si dal čumákovské pozdravení.

....4.5.06 jeli jsme s paničkou za Nelli a Rexem celé odpoledne jsme si  užili na zahradě po příjezdu domů jsem skočil do pelíšku a odpočíval . S Nelli jsme bláznili, průzkumničili a s Rexem  se honili za aportíčkema. Rexik na mě neměl vždy jsem byl u aportíku dřív .

....1.5.06 slunečné prvomájové  odpoledne  s kámošema  Argýskem a Bettynkou .

....23.4.06 byla  slunečná neděle , paničky mých kámošů se domluvily užili jsme si  odpoledne.

....od 7.4-18.4.06  v pátek ráno jsem byl už celý natěšený věděl jsem ,že budeme cestovat a byl  ve střehu a chodil za paničkou jak ocásek. Moc rád cestuji nesmím vidět otevřené dveře u auto hned jsem tam první a pokud  mám připravenou tašku na sedadle spolujezdce tak vím, že pojedeme daleko. Užil jsem si s páníčkama  slunečné  dny chodili jsme na  procházky .

.....6.04.06... dnes byl hezký jarní den tak jsme byli venku s paničkou  a setkali jsme se s  Argýskem  a jeho paničkou museli jsme se rozloučit. Zítra odjedeme do Berlina a vrátíme se po velikonocích.

 

....25.03.06...opět na návštěvě u kamarádky paničky. Byl jsem tam poprvé a hned v chodbě jsem zažil "šok" je  tam postavená "velikánská kočka". Já se tak lekl postavil se proti ní a štěkal až se na mě panička zlobila. Chodil jsem zpoza rohu číhat a vrčel. Panička mě vzala do náruče kde jsem se cítil v bezpečí a to velké monstrum si očuchal a zjistil, že nic nedělá.....také jsme byli na procházce kde jsem se potkal se Schanel.....

....23.3.06...byl jsem s paničkou na návštěvě mají synka  Kubu ,který si semnou rád hraje.....Kuba má kostým pavavoučího muže a tak byl nápad nás dva spolu zvětčnit......

....22.3.06...máme tu JARO , panička se rozhodla zkrátila můj  kožíšek. Věděl jsem moc dobře co bude....koupaní a to skoro pokaždé následuje sušení, kartáčování ,cvakají nůžky a vrní strojek.Celou dobu jsem hodný na stole už jsem si zvykl, ale přesto jsem rád, když je konec "kadeřnických úprav" to zalezu do pelíšku nebo někam z dohledu  a ani nedutám než panička vše uklidí . Odpoledne jsme byli venku a potkal jsem se s Kendíkem a Timem.

....20.3.06...dnes jsme byli u Nelli na návštěvě a tak mě jako vždy pěkně mordovala ,ale to je všechno z lásky my se máme moc rádi.

 ....12.03...už to vypadalo, že snad bude po sněhu, ale dnes ráno jsem stál před vchodovými dveřmi a vůbec jsem nechtěl ven. Napadlo tolik sněhu, že mi koukala jen hlavička kde nebylo odhrabáno. Do sněhu jsem musel na chodníku bych bobek neuděl..... panička pro mne  ušlapala místečko  ..... a tak byl i snadný uklid sebrání "nadílky".Odpoledne jsme byli venku s Argýskem. 

.... 10.03...opět jsme doma, už jsem byl natěšený na kamarády. Při odpoledním venčení jsme se setklali s Argýskem.                    

 

....byla u nás Heike s Wilmou na návštěvě sice je Wilma velká a já velké pejsany vůbec nemusím, asi už nikdy nezapomenu,že mě pokousal ve 4 měsících "Rottwik". Wilma je kamarádská a tak mi nevadí a strach nemám. 

....1.3.06...ranní  venčení...

 

....27.2.06...odpolední procházka...

....24.2.06...jeli  jsme s paničkou k rybníku bylo slunečné odpoledne a pak jsme se zastavili u Nelli. Delší dobu jsme se neviděli a tak jsme byli na sebe natěšení, že mě panička ani nestačila svléknout a už jsme spolu divočili....nějaký čas se opět neuvidíme odjíždíme zítra ráno do Berlina. 

 

....21.2.06...dopoledne panička uklízela a to nemám moc rád hlavně to rámusící monstrum  říkají tomu lux občas to "sežeře" i nějakou tu mou "zahrabanou" mlsku v rohu co si ukládám na "zlé časy". Odpoledne jsme šli ven , potkal jsem se s kámošema Edym a Argýskem tak nás páníčkové nechali proběhat.foto:

 

....14.2.06...dnes byl krásný slunečný den byli jsme s paničkou delší dobu venku a já se proběhal. Také jsem se sešel s Betty, Timem a Argýskem.foto:

 

....10.2.06...tak nám tu od rána sněží byl jsem odpoledne venku s paničkou si zařádit ve sněhu s kámošema. Bylo kolem nuly tak jsem ani domů nechtěl.foto: 

 

....27.1.06... moje panička byla  smutná ,nevěděl jsem co se děje.  Snažil jsem se pozvednout paničce náladu, nutil jí do hry semnou .... včera navečer jsem ležel vedle paničky, která mě hladila a říkala : Kamaráda Beníka už neuvidíme.... je  v psím nebíčku u Danečka a Jacka. Byl to moc hodný pejsek ,žil v pohodě  se "smečkou" 7  koček , které také znám. (všechny kočky a kocouři jsou nalazenci, kterých se jeho panička Boženka  před lety ujala , když našla u popelnic  a nebo někde v křovisku plakajíci vyhublé kotě.)foto:          

 

        

 

 

 

....tak tu máme  mrazivé dny, chodíme ven s paničkou ,ale ne na dlouho. Sice jsem na to oblečen přesto se těším domů až si budu moci zalést do teplého pelíšku.

.... 14.1.06....setkání při dopoledním venčení s pudlíkem Puňťou  .

....9.1.06.... od soboty jsme opět doma a přijeli jsme do zimy sníh a mráz . V Berlině bylo sucho a daleko tepleji. Dnes opoledne jsme se byli s paničkou projít sice bylo pod nulou,ale na    sluníčku  příjemně.  

        

  

....4.1.06....dnes jsme chodil venku bez oblečku sníh je jen sem tam trochu  a bylo +5 . Odpoledne k nám přišla na  návštevu Heike a musel jsem se  předvést v námořnickém oblečku .

Administrace WebSnadno | Tvorba webových stránek na WebSnadno  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek